Flakab Norden AB är en framstående leverantör av lastbärande produkter för återvinning, bygg & transport-sektorn. Med långsiktighet och mångårig närvaro i branschen har företaget haft en stabil utveckling med god kvalitet och lönsamhet. Outsourcad tillverkning och försäljning av lastväxlarflak och behållare är kärnan i verksamheten.

För mer information om företaget se: www.flakab.se

Nu söker vi en VD

Är du rätt person att leda utvecklingen av företaget till en branschledande aktör och ett föredöme som leverantör inom transport-näringen?

Som VD tar du ansvar för hela verksamheten och driver utvecklingen på kort och lång sikt. Företaget har en god marknads-position och stora möjligheter för framtida tillväxt vilket gör att vi söker en person som med entusiasm, långsiktighet och handlingskraft kan leda verksamheten till nästa nivå.

Ditt mål är att säkerställa lönsamheten och företagets långsiktiga utveckling. I rollen ingår budget- och resultatansvar samt att verksamheten bedrivs i enlighet med styrelsens målsättning vilket kortfattat innebär fortsatt tillväxt i befintliga marknads-segment men också etablering av nya affärsområden inom samma bransch. För att uppnå detta föreslår du förändringar och förverkligar strategier för att växa bolaget och öka den långsiktiga konkurrenskraften.

Marknadsföring, försäljning och produktutveckling är viktiga delar i rollen för att driva tillväxt. Du har personalansvar för ett mindre antal medarbetare och rapporterar löpande till styrelsen.

Du har en vilja utöver det vanliga och är beredd att rycka in oavsett vilken utmaning eller uppgift du ställs inför. Positivt är om du har en relevant arbetslivserfarenhet från transportrelaterad verksamhet.

Ledarskap är en viktig del av tjänsten. Din förmåga att skapa samsyn, arbetsglädje och drivkraft är avgörande för hur du kommer att lyckas. Som person är du lyhörd, långsiktig och strukturerad. Du sätter företagets bästa i fokus och agerar rättvist och konsekvent. Du är en jordnära och stabil person som är trygg i din ledarroll och drivs av att se andra lyckas.

Vi kan erbjuda dig en utmanande roll i en bransch med ljusa framtidsutsikter. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Daniel Pintér 0735-165457 eller Edvard Sandqvist 0706-103777. Vi ser fram emot din ansökan senast den 30/7.

Inledande intervjuer kommer att hållas enligt överenskommelse parter emellan.

Välkommen med din ansökan!